nojatuolihaikuilija

nojatuolihaikuilija

5-7-5

Voit vierittää hyllyä eteenpäin käyttämällä ja -näppäimiä.

järjenpää

07/10/2015 , , , , , , , , , , , ,

järjenpäähän nyt

hallitus on rynninyt

maamme kyninyt

***

Hallitus se vain päättömästi poukkoilee eteenpäin perin juurin juurettomasti ja järjettömästi, arvot hukassa, harhat aatteissa.

Koulutusta hallitus on aivan erityisen sähäkästi säästöin sivaltanut – vaikka koulutus jos mikä maksaa itsensä takaisin, sen tietävät KAIKKI, ja siksi KAIKKI myös vastustavat koulutuksen kurjistamista. Sen Grahn-Laasonen kuittaa yhdellä lauseella: ”Ei auta itku markkinoilla.” (!)

Ehkei autakaan, mutta ei siellä ”markkinoilla” myöskään auta huono koulutus! Ja niiltä ”kärkihankkeilta” putoaa nopeasti pohja pois ilman perustutkimusta. Ilman tasokasta varhaiskasvatusta. Ilman hallitusta, joka ymmärtää koulutuksen arvon ja merkityksen.

Samainen Grahn-Laasonen arvatenkin pani edellisessä ministerinpestissään alulle Metsähallituksessa täysin salassa valmistellun hankkeen, jonka tarkoituksena on tehdä kansallisvesistämme pelkkää markkinatavaraa. Ja halvalla tietysti menee, halvallahan menevät kaivosoikeudetkin. Yhtä halvalla kuin suomalaisen koulutuksen hieno perintö ja saavutukset. Ja tulevaisuus.

Ja juuri äsken kuulin, että hallitus on kaiken muun huipuksi vielä päättänyt vähentää vanhusten hoitajien määrää!!!!! Hallitus ei näköjään leikkauksiaan lopeta ennen kuin kaikki on ajettu vapaaehtoistyön varaan. (Ja pieni eliitti nauttii ”kärkihankkeista”.)

Kannattaa ehdottomasti psykologi Vesa Nevalaisen erinomainen blogijuttu tästä samasta aiheesta.

(PS. ’Järjenpää’ -sanan opin murrerunoilija Heli Laaksoselta, joka sitä juuri käytti Järvenpään runokeikastaan kertoessaan.)

Kommentoi

Kommentoithan asiallisesti ja pysyt asiassa.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: